tisdag 31 januari 2012

Mot schpecialistmöhdrahwordehn

Idag ska jag kolla hur läget är med min glappande cervix. En tur till Karlstad innebär det, och det lilla miljöombytet ser jag vansinnigt mycket fram mot. Själva resultatet av undersökningen är jag inte så orolig för (eftersom jag är en komplett idiot och således alltså människa), det gick bra med I. -jag tror det går bra nu med.

Jag har tänkt på att jag nog borde ta lite bilder och ha här. Göra det lite hemtrevligt och personligt. Och så vill ni ju se bildbevis på att jag dricker O'boy och äter glass. Så du kan fråga hur jag kan vara så smal när vi ses. Kanske till sommaren, när jag fortfarande kommer se extremt gravid och blek och ont-i-knäna-tjock ut, så ses vi och du tänker -men jäävlar vad stor hon är, det ser allt väldigt varmt och jobbigt ut det där.
Då minns du alla O'boybilderna och får genast lite dåligt samvete för -hon hade en skiiitjobbig graviditet, fick typ inte röra sig och då kan man ju förstå att det blir en del O'boy. Så du säger snällt att jag måste ha gått ner en hel del nu va?
Det blir roligt. Jag ska ordna det här med foton, det behövs foton här.

1 kommentar:

  1. Hihi. Vill du receptet på min smoothie jag har cravings på? Inte för att det är ngt fel på oboy utan som omväxling. /Lisa

    SvaraRadera