måndag 20 februari 2012

Skruttplutt

I kräktes (nog av febern) inatt och då gav vi en ny dos Alvedon och hon somnade om i vår säng. Sen kräktes hon igen fast det bara var två timmar senare (då effekten av Alvedonet borde vara maximal) och jag tänkte att det kanske är bra att faktiskt ta tempen; 40.8! 
Då blev vi skraja båda två och jag ringde 1177 där den snälla sköterskan tyckte att vi skulle ge Ipren för barn istället. Det var inget vårt husapotek rymde och den enda nattöppna macken i denna lilla stad saluförde naturligtvis inte just Ipren för barn. Således öppnades fönster på vid gavel, I kläddes naken och fick ha en tunn bomullsfilt som täcke. Efter en timme ny tempning; 40,2. Kändes ju sådär, men sen sov vi till morgonen och då var tempen 40.8 igen. Men då kunde hon ju få en ny dos Alvedon och nu tror jag pepparpeppar att det vänt, för nu sjunger hon med lite i musiken inne på madrassen. 

T. hade förresten tagit reda på att skorpionen var en bokskorpion, och att de finns i Sverige och inte är farliga. De äter kvalster så kanske skulle vi låtit den bo i vår säng istället.

Ar 1.jpg

1 kommentar:

  1. Så äcklig så äcklig så äcklig.Jag kanske måste sluta köpa tulpaner nu...Blöhöhö. (Och stackars I såklart)

    SvaraRadera